O NAMA

 

 

 

 

osobito mi je zadovoljstvo predstaviti novi web katalog Golden marketing-Tehničke knjige iz Zagreba. U protekloj godini nastavili smo razvijati naše već poznate biblioteke iz područja arheologije, arhitekture i graditeljstva, ekonomije, elektrotehnike, radiotehnike i elektronike, strojarstva, kemije i tehnologije, povijesti i teorije književnosti, matematike, medicine, pedagogije i didaktike, političke znanosti, prava, povijesti, sociologije, teorije i povijesti kulture i umjetnosti…

Od osnutka 1992. godine, Golden marketing je objavio niz vrlo vrijednih djela domaćih i stranih autora iz područja društveno-humanističkih znanosti i pokrenuo nekoliko novih biblioteka o kojima možete čitati na stranicama ovog kataloga. Tehnička knjiga, osnovana još 1947. godine, sada djeluje u sastavu nakladničke kuće Golden marketing-Tehnička knjiga i nastavlja objavljivanje tehničke literature za potrebe obrazovanja, znanosti i gospodarstva.

Svih ovih godina nastojali smo što bolje odgovoriti na rastuće potrebe za suvremeno koncipiranom stručnom literaturom i udžbenicima koji će zadovoljiti najviša svjetska mjerila, a kapitalnim djelima društvenih znanosti popuniti praznine u prijevodnoj literaturi. Vrhunskim istraživačkim dometima domaćih autora, pak, uključujemo se u kulturni dijalog sa svijetom.

Ovom prigodom želim zahvaliti svim našim suradnicima, autorima, urednicima, dizajnerima i stručnim savjetnicima na uloženom trudu i dragocjenim savjetima. I dakako, zahvaljujem Vama, našim dugogodišnjim čitateljima i poslovnim partnerima na suradnji i vjernosti.

Ostajemo i dalje Vaš suputnik u 21. stoljeću!

Ana Rešetar, direktorica